Program: Lu-Vi 09:00 - 19:00 contact@produsebucatarie.ro
Magazinul nu este lansat - Cautam investitor Sau Cumparator Magazin Online - Pentru detalii va rugam folositi formularul de contact

Prajitor Paine 1300w, argintiu cu negru

Cod produs: TO-103740.1
Categorie produse: Prajitor paine,
Producator: Waves
Prăjitorul de pâine are putere de 1300 w, are culoarea argintiu cu negru, este potrivit pentru 4 felii şi este prevăzut cu control reglabil al gradului de rumenire şi are tavă pentru firimituri.
Pret final:
87.05 lei

Capacitate

  • 4 felii

Culoare

  • argintiu și negru

Putere

  • 1300 W

Caracteristici funcționale

  • control reglabil al gradului de rumenire
  • electronic
  • evacuare automată
  • tavă pentru firimituri
  • buton pentru oprire

 

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE

Introduceți cablul de alimentare în priză și porniți prăjitorul de pâine. Inserați până la 4 felii de pâine în slotul de rumenire. Utilizați comutatorul de control al rumenirii pentru a selecta gradul dorit de rumenire între 1 și 7 (1 = ușoară; 7 = cel mai mare grad de rumenire). Numarul 3 este recomandat pentru prima utilizare. Gradul de rumenire ales depinde de tipul de pîine și gustul preferat.

Apăsați maneta pentru prăjire în jos până când se fixează. Procesul de prăjire pornește automat. Vă rugăm să rețineți că maneta de prăjire nu se va angaja în cazul în care cablul de alimentare nu este introdus în priză și prăjitorul de pâine nu este pornit.

Aparatul se oprește automat și pâinea prăjită este evacuată atunci când a fost atins nivelul dorit de rumenire.

Comutatorul "Cancel" poate fi întotdeauna folosit pentru a anula procesul de rumenire.

NOTA:
Toate preturile afisate sunt in LEI (RON) si contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Inainte de achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.