Program: Lu-Vi 09:00 - 19:00 contact@produsebucatarie.ro
Magazinul nu este lansat - Cautam investitor Sau Cumparator Magazin Online - Pentru detalii va rugam folositi formularul de contact

Contract de comercializare

CONTRACTUL COMERCIAL LA DISTANŢĂ 

I.  COMERCIANT:

www.produsebucatarie.ro

 

 

 


Denumit pe parcursul acestui contract www.produsebucatarie.ro

II. CONSUMATOR

- conform comanda

Denumit pe parcursul acestui contract Consumator

III. OBIECTUL CONTRACTULUI - PRODUSE

- conform comanda

IV. LIVRARE PRODUSELOR

- conform comanda

V. OBLIGATIILE www.produsebucatarie.ro

1.Să livreze produsele în ambalajele originale ale producătorului, sigilate si fara deteriorari.
2. Sa livreze produsele comandate de Consumator in cantitatile, la pretul si in timpul prevazut in confirmarea comenzii;
3.Sa returneze sumele platite de Consumator in situatia denuntarii unilaterale de catre acesta a contractului;
4.Sa  informeze Consumatorul in situatia intarzierii sau imposibilitatii asigurarii produselor comandate in totalitate sau partial.
5.In situatia in care Consumatorul denunta contractul in baza prevederilor art.V pct.3, renuntand la comanda sa, www.produsebucatarie.ro se obliga sa nu mai livreze produsele .

VI. OBLIGATIILE CONSUMATORULUI

1. Se obliga sa ia la cunostinta de prevederile Conditiilor generale de utilizare ale magazinului online www.produsebucatarie.ro si recunoaste ca a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii si implicit semnarea acestui contract.
2. Se obliga sa plateasca valoarea contractului (valoare produse si valoare livrare) la primirea produselor.

VII. DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRATULUI

1.Produsele livrate de www.produsebucatarie.ro sunt in ambalajul original, sigilate. De asemenea, acestea sunt produse care prin natura lor, dupa desigilare, nu mai pot fi returnate.  
2. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor , fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In aceasta situatie consumatorul este obligat sa nu desigileze produsele. 
3. Apeland la dreptul de denuntare unilaterala a contractului Consumatorul va trebui sa plateasca valoarea returnarii produselor.
4. www.produsebucatarie.ro va rambursa sumele plătite de consumator pentru livrarea produselor fără a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursării sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denunţării contractului de către consumator.

VIII. DURATA CONTRACT

1 Prezentul contract intra in vigoare in momentul confirmarii de catre www.produsebucatarie.ro  a comenzii lansate de Consumator.
2. Confirmarea comenzii de catre www.produsebucatarie.ro se va face telefonic sau prin e-mail pe adresa de corespondenta furnizata de catre Consumator.
 

IX. RASPUNDEREA

1. www.produsebucatarie.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabil pentru orice paguba aparuta prin folosirea in orice fel a produselor cumparate.www.produsebucatarie.ro nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.
2. Produsele livrate de www.produsebucatarie.ro sunt in ambalajul original, sigilate. De aceea, www.produsebucatarie.ro nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau probleme in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse

 

X. PREVEDERI FINALE

1. Contractul are la baza prevederilor Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata si modificata prin Legea nr. 51 din 21.01.2003
2. Acest contract a fost intocmit in baza comenzii Consumatorului.