Program: Lu-Vi 09:00 - 19:00 contact@produsebucatarie.ro
Magazinul nu este lansat - Cautam investitor Sau Cumparator Magazin Online - Pentru detalii va rugam folositi formularul de contact

Conditii generale

CONDITII GENERALE

Bine ati venit pe site-ul www.produsebucatarie.ro
Folosirea acestui site implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la Termenii, conditiile de utilizare si a Politicii de confidentialitate.
De aceea, va rugam sa studiati cu atentie aceste conditii generale.

Proprietarul acestui site este 
In cuprinsul acestor Conditii generale proprietarul va fi denumit generic produsebucatarie.ro
Produsebucatarie.ro
isi rezerva dreptul de a actualiza/schimba/modifica fara o notificare prealabila aceste Conditii generale si continutul site-ului.
Pentru a evita orice neintelegere este recomandabil sa verificati aceste sectiuni de fiecare data cand accesati site-ul si doriti sa efectuati operatiuni pe acesta. In acest fel veti actiona in cunostinta de cauza.

Va multumim.


I. Termeni si conditii de utilizare
II. Politica de confidentialitate


I. Termeni si conditii de utilizare

I.1. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.produsebucatarie.ro, incluzand in aceasta notiune texte, imagini, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea www.produsebucatarie.ro si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
Folosirea fara acordul scris a www.produsebucatarie.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

www.produsebucatarie.ro asigura utilizatorului site-ului acces limitat pe acest site in scopul cumpararii produselor si informarii de specialitate dar nu ii confera dreptul de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a folosi in scopuri comerciale acest site fara acordul expres si in scris al www.produsebucatarie.ro.


I.2. Legaturi catre alte site-uri

www.produsebucatarie.ro nu raspunde si nu poate fi facuta responsabila de continutul (intelegand prin aceasta inclusiv natura lor) site-urilor la care se ajunge prin link-uri existente pe www.produsebucatarie.ro.
Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

I.3. Comunicari electronice

Prin folosirea site-ului www.produsebucatarie.ro pentru cumpararea de produse si/sau prin participarea la programele lansate de acesta utilizatorul isi da acceptul implicit pentru primirea notificarilor in format electronic de la www.produsebucatarie.ro, incluzand in aceasta categorie comunicari prin e-mail si/sau anunturi pe site.
De asemenea, www.produsebucatarie.ro respecta libertatea de optiune si ofera posibilitatea utilizatorilor sa-si exprime dorinta de a nu mai primi comunicari electronice, stopand prin aceasta comunicarea pe e-mail din partea www.produsebucatarie.ro.

I.4. Responsabilitati privind produsele comercializate

www.produsebucatarie.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul acestui site.
www.produsebucatarie.ro nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.
Produsele livrate de www.produsebucatarie.ro sunt in ambalajul original, sigilate. De aceea, www.produsebucatarie.ro nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau probleme in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

Orice problema de acest fel va fi adusa la cunostinta www.produsebucatarie.ro in maximum 48 de ore de la primirea/livrarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, pentru rezolvare.

www.produsebucatarie.ro nu garanteaza ca prezentarile produselor sau orice alte elemente de continut al site-ului sunt lipsite de erori sau ca site-ul ofera informatii complete.
De asemene, www.produsebucatarie.ro nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile si continutul acestuia.


I.5 Declinarea responsabilitatii

a. Privind informatiile
www.produsebucatarie.ro comercializeaza produse, ORIGINALE si de calitate.
Prezentarea produselor (texte si imagini) provin de la furnizorii de astfel de produse, cu care www.produsebucatarie.ro are contract.
Ca atare, www.produsebucatarie.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru prezentarile (texte si imagini) produselor de pe site, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitie de catre furnizori.

De asemenea, www.produsebucatarie.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte informatii legate de produse, direct sau indirect.
In cazul in care preturile sau alte informatii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, www.produsebucatarie.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre problema aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

b. Privind disponibilitatea produselor comercializate
www.produsebucatarie.ro nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care aceasta va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive. Aparitia unei astfel de situatii va fi comunicata in cel mai scurt timp clientului care a lansat o comanda care cuprinde produse in aceasta situatie.

c. Privind acesarea site-ului
www.produsebucatarie.ro nu garanteaza ca site-ul, server-ul pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la www.produsebucatarie.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator.
Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu www.produsebucatarie.ro. fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea /accesarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.


I.6 Securitatea datelor pesonale

In ce priveste confidentialitatea datelor si informatiilor culese de www.produsebucatarie.ro va rugam sa accesati sectiunea Politica de confidentialitate.


1.7 Drept aplicabil. Mod de solutionare litigii

Termenii si conditiile de folosire ai acestui site se supun legislatiei romane.
In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la primirea oficiala a reclamatiei (prin posta, fax sau e-mail).
In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul

1.8 Dispozitii finale

Prin lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat.

1.10 Contact

 

 

 

 

TEL/FAX:  

Email: contact@produsebucatarie.ro

 

BANCA 

IBAN ROL:

Actualizat: 19.09.2013


II. Politica de confidentialitate

www.produsebucatarie.ro este constient de importanta protejarii informatiilor colectate despre utilizatorii site-ului.Acest document reglementeaza modul in care www.produsebucatarie.ro utilizeaza aceste informatii.
Prin utilizarea site-ului www.produsebucatarie.ro acceptati politica de confidentialitate a datelor, prezentata in cele ce urmeaza.


II.1. Definitii
a. date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
b. prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
c. stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
d. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata în mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
e. operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
f. tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
g. destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
h. date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
i. date de tip « business contact » date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip “business contact” nu intra in categoria datelor cu caracter personal;
j. date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

II.2. Colectarea datelor cu caracter personal

Aveti posibilitatea sa utilizati site-ul fara a fi nevoie sa ne furnizati date cu caracter personal.
Daca doriti sa efectuati o cumparatura/comanda va trebui sa ne furnizati aceste date cu caracter personal.
Aceste informatii sunt colectate numai atunci cand acceptati voluntar si in cunostinta de cauza trimiterea lor catre noi. In paginile unde este necesara furnizarea acestor date cu caracter personal exista un link (o legatura) catre acest document pentru a-l putea consulta ori de cate ori considerati necesar.

In afara de datele cu caracter personal site-ul nostru colecteaza in mod automat o serie de informatii anonime care ne ajuta sa analizam functionalitatea site-ul si cum putem sa ne imbunatatim serviciile.
Atunci cand vizitati site-ul este posibil ca aceste date despre dumneavoastra. sa fie colectate si de terti, precum sistemele de contorizare a traficului.

II.3. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal colectate sunt folosite in scopul rezolvarii comenzilor dumneavoastra, livrarii produselor, intocmirii actelor financiare legale si pentrua va informa in mod oportun asupra rezolvarii acestora.
De asemenea, vor fi folosite pentru a va putea oferi informatii permanente despre noi oportunitati, oferte noi si alte informatii de specialitate din domeniu.

www.produsebucatarie.ro nu va divulga unei terte persoane datele colectate fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.


II.4. Securitatea datelor cu caracter personal colectate


Personalul www.produsebucatarie.ro este obligat sa respecte confidentialitatea oricaror date cu caracter personal aflate in posesia noastra.
Din pacate nici o transmitere de date prin internet nu este garantata ca fiind in totalitate sigura. www.produsebucatarie.ro va lua orice masuri rezonabile pentru protectia datelor cu caracter personal pe care dvs. le sunteti de acord sa le furnizati.

II.5. Cookies

Cookies sunt date pe care un web site le transfera pe hard-disk-ul unei persoane in scopul de a le stoca. Cookies sunt standard industrial si sunt folosite de cele mai multe site-uri, inclusiv de www.produsebucatarie.ro, usurand accesul permanent al unui utilizator la site. Aceasta tehnologie ne permite sa adaptam site-ul la nevoile dvs.
Daca nu doriti informatii colectate prin utilizarea de Cookies, exista in multe browsere un procedeu simplu care va permite sa respingeti sau sa acceptati caracteristicile/functiile Cookies. Dar va rugam sa retineti ca Cookies ar putea fi necesare pentru a va putea furniza anumite facilitati ale serviciilor noastre online.

II.5. Accesul la datele cu caracter personal

www.produsebucatarie.ro va lua masuri rezonabile pentru protectia oricarei informatii despre dvs., si sa mentinem aceste informatii corecte si la zi.
Oricand veti descoperi informatii incorecte despre dvs. ne puteti contacta pentru a le corecta.