Program: Lu-Vi 09:00 - 19:00 contact@produsebucatarie.ro
Magazinul nu este lansat - Cautam investitor Sau Cumparator Magazin Online - Pentru detalii va rugam folositi formularul de contact

Aparat Wafe, 900 W, negru

Cod produs: WM-104345.1
Categorie produse: Aparate desert,
Producator: Waves
wafe în formă de inimă, indicatoare luminoase, picioare anti-alunecare, carcasă nonabrazivă
Pret final:
78.68 lei

Culoare

  • negru

Putere

  • 900 W

Caracteristici funcționale

  • wafe în formă de inimă
  • indicatoare luminoase
  • picioare anti-alunecare
  • carcasă nonabrazivă

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE

Conectați dispozitivul la priza corespunzătoare. Lumina roșie se aprinde. De îndată ce se atinge temperatura necesară, lumina verde se aprinde și apoi puteți începe procesul de coacere al vafelor.

Deschideți aparatul de vafe, adăugați unt pe plite înainte de fiecare utilizare. Se toarnă aluatul pregătit pe suprafața de încălzire inferioară și se distribuie uniform. Asigurați-vă că aluatul nu curge pe la marginea suprafeței de încălzire. Inchideți aparatul.

Timpul de coacere este de circa 4 minute, în funcție de gradul de rumenire dorit.

Deschideți aparatul de vafe și îndepărtați vafele cu o spatulă de plastic. Nu folosiți obiecte metalice (de exemplu, cuțit, furculiță etc), pentru a nu zgâria  suprafața de încălzire.

Dacă doriți să coaceti mai multe vafe, se toarnă aluatul  imediat ce ați scos wafele coapte, pentru a nu se răci aparatul.

Când ați terminat de copt, scoateți ștecherul din priză.

NOTA:
Toate preturile afisate sunt in LEI (RON) si contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Inainte de achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.