Program: Lu-Vi 09:00 - 19:00 contact@produsebucatarie.ro
Magazinul nu este lansat - Cautam investitor Sau Cumparator Magazin Online - Pentru detalii va rugam folositi formularul de contact

Aparat Vata Pe Bat 450 W, alb

Cod produs: CCM-106831
Categorie produse: Aparate desert,
Producator: Waves
preparare fără ulei, buton oprire / pornire, putere 450W
Pret final:

Culoare

  • alb

Caracteristici

  • preparare fără ulei
  • buton oprire / pornire
  • material plastic
  • putere 450W
  • ușor de folosit

UTILIZARE:

Asigurați-vă că aparatul se află pe o bază solidă, în poziție verticală și nu este situat aproape de medii umede si obiecte inflamabile. Alimentati aparatul cu curent. Rotiți comutatorul în poziția ON și lăsați unitatea să ruleze pentru cel puțin 5 minute, până când se încalzește. Apoi, rotiți comutatorul în poziția OFF (oprit).  

Măsurati cu lingura de măsurare o portie de zahăr și introduceți în mijlocul containerului. Rotiți comutatorul în poziția ON.

Luați o foaie de hârtie normală și transformați-o într-o rolă și folosiți-o ca un suport pentru înfășurarea  bomboanei de vată. Trebuie să țineți rola de hârtie orizontal pe partea transparentă și mutati-o prin rulare de la stânga la dreapta. Puteți folosi, de asemenea, un băț de lemn.

Opriți aparatul atunci când tot zahărul a fost consumat. Așteptați până când capul de filare a ajuns la o oprire completă. Puteți introduce o altă lingură de zahăr și începeti din nou procesul.


CURATARE:

Asigurați-vă că ați scos din priză cablul de alimentare al aparatului, iar dispozitivul a fost lăsat să se răcească înainte de curățare.

Clătiți cu apă caldă și lăsați să se usuce. Ștergeți exteriorul aparatului cu un  burete non-abraziv umed sau cu o cârpă non-abrazivă. Apoi uscați cu o cârpă moale.

Este foarte important ca aparatul să fie curățat în mod corespunzător după fiecare utilizare.

NOTA:
Toate preturile afisate sunt in LEI (RON) si contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Inainte de achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.