Program: Lu-Vi 09:00 - 19:00 contact@produsebucatarie.ro
Magazinul nu este lansat - Cautam investitor Sau Cumparator Magazin Online - Pentru detalii va rugam folositi formularul de contact

Aparat Popcorn, 1200 w, rosu

Cod produs: POM-105785.2
Categorie produse: Aparate popcorn,
Producator: Waves
Aparatul pentru popcorn are putere de 1200 w, este de culoare roşie, durata de coacere este de 3-5 minute şi unitatea de măsură inclusă.
Pret final:
80.35 lei

Culoare

  • roșu

Caracteristici

  • unitate de măsura situată în vârful capacului
  • buton oprire / pornire
  • durată de coacere: 3-5 min
  • protecție împotriva supraîncălzirii
  • ușor de folosit și curățat

Instructuni:

Așezați Popcorn Maker pe o suprafață plană, uscată și nivelată.

Scoateți capacul transparent din corpul principal. Folosind lingura de măsurare prevăzută, puneți porumbul  în recipientul principal. Nu folosiți mai mult de o lingură de porumb în Popcorn Maker la o încărcare.

Nu puneți niciodată unt sau ulei în aparat.

Repoziționați capacul transparent, astfel încat să stea  ferm pe corpul aparatului. Puneți un castron mare sub pâlnia de evacuare pentru a capta floricelele de porumb.
Introduceți ștecherul într-o priză de 220 - 240V ~ 50/60Hz AC și porniți alimentarea. Rotiți comutatorul OFF în poziția ON.

ATENȚIE: NU atingeți capacul POPCORN MAKER în timpul sau imediat după utilizare. Unitatea va fi extrem de fierbinte.

NU FOLOSIȚI aparatul mai mult de 5 minute încontinuu. Lasați 10 MINUTE pauză între sesiunile de folosire. Acest lucru va permite motorului sa se răcească.

NOTA:
Toate preturile afisate sunt in LEI (RON) si contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Inainte de achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.

Produse recomandate