Program: Lu-Vi 09:00 - 19:00 contact@produsebucatarie.ro
Magazinul nu este lansat - Cautam investitor Sau Cumparator Magazin Online - Pentru detalii va rugam folositi formularul de contact

Aparat Inghetata 0,5 L, alb cu verde

Cod produs: ICM-105821.2
Categorie produse: Aparate inghetata,
Producator: Waves
ușor de curățat cu apă caldă, putere 10W, buton oprire / pornire, potrivit pentru înghețată, iaurt, șerbet
Pret final:

Capacitate

  • 0,5 litri

Culoare

  • alb cu verde

Caracteristici

  • motor situat în capac
  • buton oprire / pornire
  • potrivit pentru înghețată, iaurt, șerbet
  • indicator pentru nivel scazut al bateriei și depășire cantitate
  • ușor de curățat cu apă caldă
  • putere 10W

Instructiuni:

Cel mai important pas în a face deserturi congelate este să vă asigurați că recipientul de răcire este înghețat în mod corespunzător. Aparatul dispune de un castron dublu izolat și necesită congelare profundă. Pentru rezultate optime, recipientul trebuie să fie înfășurat într-o pungă de plastic și plasat în poziție verticală, în partea din spate a congelatorului, unde temperatura este mai scăzută.

Durata de timp necesară pentru a îngheța în mod corespunzător va depinde de temperatura congelatorlui. Deoarece există lichid între pereții recipientului, agitati recipientul pentru a verifica starea ideală de congelare. Când recipientul este bine înghețat, nu ar trebui sa se audă niciun sunet la scuturare.

Acest aparat poate face până la 0,5 litri de înghețată. Cea mai bună cantitate de amestecare este intre  0.25 si  0.275 litri, dar nu mai mult de 0,3 litri.

Turnati amestecul de inghetată pregătit în recipient, apoi puneți capacul. Introduceți ștecherul în priză și apoi porniți aparatul imediat. Este extrem de important ca recipientul să fie utilizat imediat după ce este scos din congelator, deoarece începe să se dezghețe imediat ce este scos din congelator.
Mai întâi asigurați-vă că amestecul de inghețată este gata, iar apoi scoateți recipientul din congelator. Lăsați aparatul timp de aproximativ 20-40 minute sau până când amestecul ajunge la consistența dorită.

Nu deschideți aparatul în timpul funcționării.

Scoateți înghețata. Folosiți ustensile din cauciuc, plastic, sau din lemn, cele de metal pot deteriora vasul.  Pentru a întări și mai mult înghețata, s-ar putea pune recipientul cu conținutul de înghețată în congelator pentru o perioadă scurtă de timp (nu mai mult de 30 minute). Congelarea pe termen lung, cu toate acestea, trebuie să se facă într-un recipient etanș.

NOTA:
Toate preturile afisate sunt in LEI (RON) si contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Inainte de achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.